Over Spelbepalers.nl

Wat

Spelbepalers.nl is hét vernieuwingsplatform voor (sport)professionals. Een platform voor inspiratie, kennisdeling en (persoonlijke) ontwikkeling.

Hoe

Een uitgebreid aanbod van kennisdagen, inspiratieclinics én netwerkevenementen. Door anders te durven denken en doen kunnen (sport)professionals zich ontwikkelen tot vernieuwer, verbinder of voorloper.

Wie

Voor alle professionals, die niet schuw zijn voor verandering en vernieuwing en spelbepaler willen worden in hun domein en op zoek zijn naar creatieve, innovatieve en sportieve ideeën.

Leren

Spelbepalers biedt unieke workshops, clinics en webinars voor (sport)professionals. Een aanbod waar vernieuwing zorgt voor de professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Inspireren

Spelbepalers biedt veel inspiratie aan tijdens inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten. Bij SX Eindhoven of op locatie.

Ontmoeten

Bij Spelbepalers draait alles om het delen van kennis en kunde. Dit gebeurt via (netwerk)evenementen en workshops. Offline én online. De focus ligt op het delen van ervaringen uit zowel de sportsector als ver daarbuiten.

Negen, initiatiefnemer van Spelbepalers.nl, is erkend leerbedrijf en leidt met veel enthousiasme jonge mbo-studenten en stagiaires op tot spelbepalers. Zoek je een uitdagende en vooral inspirerende stageplek? Of op zoek naar een stagiair? Neem contact met ons op via info@negen.nl. Negen biedt zelf stageplekken of kent de juiste spelbepaler voor ieder project/stage.